Lille juleaften

I dag er det lille juleaften og det er virkelig en forberedelsesdag. Jeg starter dog ud med at tage i kirke og synge til gudstjeneste. Da jeg også skal synge til gudstjenester en stor del af dagen i morgen, så skal jeg have forberedt den mad jeg har lovet at lave til julemiddagen.

Jeg står primært for de sunde indslag i julemiddagen. Egentlig er det mest for min egen skyld at jeg har besluttet at lave dem. Jeg er nemlig ikke så vild med tilbehøret til julemaden, så de seneste år har jeg lavet en salat og en grønsagsret, så jeg kan få andet tilbehør end kogte kartofler og franske kartofler. Men i år har jeg også tilbudt at lave hjemmelavet rødkål frem for at de køber en færdiglavet. Jeg er langsomt i gang med at indtage julemiddagen og ændre hvad der hører til den traditionelle julemiddag i vores hjem.

Dagen blev afsluttet med juletræspyntning og æbleskiver hos min søster.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

En stjerne skinner i nat

Norsk Jul