Hvidchokolade med lakrids

Min mor og søster er vild med alting med lakrids i og mine lillesøster havde lavet denne chokolade til min mors pakkekalender. Den endte derfor på konfektlisten. Det smager nu meget godt. Også selv om jeg ikke er fan af trenden med at der skal lakrids i alting. Min holdning er at alting skal bruges med måde.

Ingredienser:

300 g hvid chokolade
16 lakridsbolcher
2-3 spsk lakridspulver

Fremgangsmåde:

Smelt den hvide chokolade i vandbad. Put bagepapir i en lille form og hæld chokoladen i. Put lakridsbolcherne igen pose og knus den. Fordel de knuste bolcher og lakridspulveret over den hvide chokolade og rør lidt rundt i det. Sæt chokoladen på køl i en halvtime og skær den derefter i mindre stykker



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tinkas Juleeventyr

Julemarkeder 2017