Glædelig juleaften

Så blev det juleaften og sikke en dag. Jeg har idag sunget til to julegudstjenester og holdt juleaften med hele familien. Det har været super hyggeligt. Maden har været god og jeg har fået nogle dejlige gaver. Det har været en dejlig dag.

Vi nærmer os nu snart slutningen på året og også pausetid for bloggen, men der kommer da et par blogindlæg endnu. Bl.a. Med opskrifter på året julekonfekt. Det er nok ikke så brugbart for folk i år, men kan måske give ideer til næste år.

Det har været en god adventstid selvom det langt fra var den jeg havde forestillet mig i sommer, men næste år kommer bestemt til at stå på en masse juleri. Julen er endnu ikke slut og jeg vil derfor ikke gå i gang med at planlægge den næste. Jeg nyder alle årstider og selvom julen har en helt speciel plads i mit hjerte, så elsker jeg at årstiderne byder på så forskellige ting.

Jeg håber at alle folk har haft en rigtig glædelig juleaften.

Billede fra en jul i 90erne

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen