Pakkekalender til voksne

Min søster og jeg har i år lavet en pakkekalender til vores mor. Idéen opstod både fordi min søster og jeg havde lyst til at lave en pakkekalender og så var det oplagt at lave en til vores mor som tak for alt det hun har gjort for os gennem årene. Hvilket jo er en del. Og fordelen ved at give sådan noget til ens mor er at det bestemt i sådant et tilfælde er tanken som tæller.


Jeg har her lavet en liste over ting som er oplagte er bruge i en pakkekalender. Da jeg synes at det er sjovest med julerelaterede gaver er det primært sådanne idéer jeg kommer med.

Juleslik og julegodter er åbenlyse ting at bruge i en pakkekalender. Det er jo dog sundest, hvis det ikke er hver dag, der er slik i pakken. Vi har valgt slik og godter som vi ved at min mor kan lide, da det jo netop primært er til hende og ikke til resten af familien.

Julepynt er også en klassiker - der handler det jo netop også om at finde noget julepynt som passer med det julepynt modtageren allerede har i forvejen.


Vi har desuden også pakker hvori der er ting som skal bruges til at lave noget mad såsom risengrød, kage, etc. Det er en måde at prøve at spare modtageren nogle indkøb og personligt ved jeg at det er noget min mor vil sætte pris på.

Idéer fra vores pakkekalender:
Fransk nougat
Hvidchokolade m. lakrid
Lakrids
Brændte mandler
Grødris og hjemmelavet kanelsukker (risengrøds kit)
Krukke med kageingredienser 
Julepynt
Gløgg
Naturpynt til juledekoration
Forklæde med julemotiv
Blomster
Krydderier til julebag (kanel, nelliker, etc.)
Hasselnødder
Æblegløgg
Havsalt
Juleknækbrød

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

En stjerne skinner i nat