Mine første julekugler

Jeg er så småt gået igang med at starte min julepyntssamling. Indtil videre er det en meget lille samling og det bliver nok også begrænset hvor meget jeg pynter op i år. Der er to grunde til dette. For det første regner jeg med at tilbringe en stor del af december hjemme hos min mor og for det andet, så har jeg en midlertidig roommate, så jeg føler ikke helt at jeg kan gå juleamok på samme måde. 

Næste år er situationen dog en helt anden. Jeg bliver færdig med at studere til sommer og på et tidspunkt i det nye år regner jeg med at flytte fra Århus og finde en bolig selv. Ikke længere blot et værelse som agerer soveværelse, stue og kontor, men en ordentlig bolig. Så næste år er der også en fare for at jeg går totalt amok med jul. 

Med den viden i baghovedet er jeg allerede så småt begyndt at udvide min samling af julepynt. Næste år vil jeg have et lille bitte juletræ i min fremtidige stue, så jeg er også begyndt at kigge på juletræspynt. Jeg fandt disse julekugler i Kvickly og jeg synes at de er virkelig fine. 


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

En stjerne skinner i nat

Norsk Jul