Julebånd

At pakke julegaver ind har aldrig været en af mine yndlings opgaver. Jeg kan godt lide at udvælge bånd, gavepapir og til/fra kort, men jeg har nok desværre ikke tålmodigheden til at pakke gaverne pænt ind. Men hvis jeg er meget heldig kan det ske at jeg kan lokke min søster til at pakke en del del af dem ind.

Uanset hvad skal det ikke forhindre mig i at udvælge en masse fint Julebånd. Jeg fandt disse i Lidl og det er nok mere end hvad jeg får behov for i år, men så er der rigeligt med bånd til de næste år. Det er dog også muligt at de kan blive brugt til dekorationer. Det skal i hvert fald nok blive brugt på et eller andet.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød