Første søndag i advent

Idag er det første søndag i advent og det fejrer jeg ved først at synge en adventskoncert efterfulgt af en koncert med Händels Messias. Ja og så tilføjet lidt opgave skrivning, så der er ikke megen plads til andet julehygge her den første søndag i advent. Men mere behøves vel egentlig heller ikke.

Den første uge af december bliver vildt travl med to opgave afleveringer og et specialemøde, så der bliver nok heller ikke tid til så megen julehygge der. Dog bliver der et lille afbræk mandag, hvor jeg tager hjem til min mor på et kort visit. Tilgengæld tager jeg revanche derefter og så vil der forhåbentlig blive rigeligt med julede indlæg. 

Her får i lige endnu en youtube video med en sats fra Händels Messias. Jeg vil samtidig undskylde min heftige reklame for Messias, men jeg synes virkelig at det er fantastisk musik.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen