Kastaniegaardens Julebog - Theresa Maria Jessing

Jeg har med glæde set serien bonderøven i nogle år på tv og har et par af Theresas bøger. Den først jeg købte var julebogen og den har jeg haft stor glæde af. Jeg bladrer den som regel igennem, når jeg kommer i julestemning og lige skal have mit julefiks. Så da jeg hørte at hun havde skrevet endnu en julebog som udkom d. 22. Oktober, var jeg nødt til at forudbestille den.


Jeg modtog i dag bogen med posten og må sige at jeg bestemt ikke er skuffet. Ligesom "Julebogen" er den fyldt med flotte billeder, Theresas skønner tegninger og masser af gode idéer. Jeg er vild med Theresas skrivestil, hvilket nok også er grunden til at jeg har flere af hendes bøger.

Ligesom i "Julebogen" er "Kastaniegaardens Julebog" inddelt som i en julekalender (1-24. december). Hver af dagene har en titel såsom nisser, indpakning, julekort, pynt til træet, etc.

Theresa skriver i starten at bogen at hendes jul nu er en anden end den som tidligere er beskrevet i "Julebogen". Den bærer præg af at hun nu er voksen og har haft børn i nogle år, hvoraf den tidligere var inspireret meget af hendes barndomsjul.

Bogen bærer i det hele taget præg af at julen er børnenes fest. Mange af idéerne er særdeles børnevenlige og handler om at skabe en god jul for børn. Bogen er ideel til børnefamilier, men dermed skal det ikke siges at os som ikke har børn ikke kan få noget ud af den. Den indeholder idéer til mad, klip-og-klister, såvel som aktiviteter man kan lave i julen.

Bogen er et rigtig godt supplement til 'Julebogen" og mindst ligeså hyggelig at læse. Hvad jeg elsker allermest ved bogen er at den er gennemsyret af hygge. Det er ikke en materialistisk jul som beskrives, men en jul præget af samvær og hygge. Jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver en af de bøger jeg lige må genlæse eller bladre igennem hvert år, når vi nærmer os juletiden.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen