Juletræet med sin pynt

Sidste år skrev jeg et indlæg om at være jule-novice.  Det er jeg jo egentlig stadig. Jeg har meget lidt julepynt og forsøger at finde ud af hvilken type julepynt der hører til min jul.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor julen har udviklet sig med årene. Da jeg var barn, var hjemmet fyldt med masser af nisser, selv de hjemmelavede som vi havde taget med hjem fra skole, og juletræet var et stort virvar af forskellige farvede kugler.Da vi blev ældre besluttede min mor at nu skulle det være slut med det mangefarvede træ og valgte et rødt  og guld tema til juletræet som hun stadig holder ved. Derudover er der også blevet ryddet lidt op i julepynten som bliver stadigt mindre hjemmelavet og langsomt mere stilren. Nisserne er der stadig, men der er sorteret gevaldigt ud i dem. Prikken over i'et er hendes juledekoration som altid er rigtig smukke. 

Min mor holder fast i den samme julepynt hvert år og supplerer den så med nye ting efterhånden. Som almindelige mennesker har man ikke råd eller plads til at have forskelligt julepynt man kan skifte imellem. Men jeg synes egentlig også at min moders hjem er smukt pyntet og det emmer af julehygge, hvilket vel også er det vigtigste.Jeg har dog et ønske om et andet tema til mit julepynt. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om min moders pynt, men jeg synes det er rigtig fint, hvis man ikke har det samme pynt. Altså det bliver jo lidt kedeligt, hvis man i alle hjemmene i familien har det samme juletema. 

Det er så har problemet opstår. Hvilket tema skal man have. Jeg fandt på cutechristmas en side, hvor der var idéer til juletrends i 2014 og der er jo rigtig mange gode idéer. Mine favoritter er White Christmas, Iceblue and snowy christmas, og Nordisk natur jul. Jeg tænker egentlig at de 3 juletrends vil passer rigtig fint sammen, så måske man kunne lave en blanding. På den anden side kan jeg også vældig godt lide den røde og hvide julepynt med flagranker som leder tankerne hen på Peters jul. Men måske udelukker det ene ikke det andet.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen