Julepynt fra Ikea 2014

Nu varer det ikke så længe før julen virkelig indtager butikkerne. Og det er også snart tilfældet hos Ikea. Rundt omkring på diverse juleblogs kan man se indlæg, hvor de viser billeder af julepynt fra Ikea og denne blog bliver ikke undtagelsen. Hvis du vil se hele kataloget, så tryk her. I kataloget er julepynten opdelt i to temaer. Den traditionelle jul og blingbling jul. Jeg er ikke super begejstret for navnet blingbling jul, men jeg vil ikke udelukke at jeg kunne ende med at købe noget af pynten.


 Jeg skal i hvert fald i Ikea og kigge på det, når det kommer i butikkerne om ikke så længe. Og så vidt jeg har forstået er det engang efter efterårsferien.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

"Luk julefreden ind"