Det store gemmehæfte Julen 2014

Mandag d. 15. september udkom "Det store gemmehæfte Julen" og idag lykkedes det mig at finde det i en butik. Det er et af de første julemagasiner som udkommer og for mig føles det af en eller anden grund som startskuddet til at man godt må blogge om julen.


I år er der artikler om Etly Klarborg og hendes nisser, hjemmelavet jul med Tina Dalbøge, gaver som smager, Julens gamle traditioner, historien om juletræet og meget andet. Det ser ud til at være rigtig godt.

Jeg glæder mig i hvert fald til at nærlæse det. Godt nok er det mere sensommervejr end efterårsvejr i dag i modsætning til det vejr vi har set tidligere på ugen, men det skal ikke forhindre mig i at hygge mig med det. Jeg satser helt klart på at samle en masse inspiration til denne jul.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen