Nogen gange er det bare for tidligt

Jeg er ellers typen der prædiker at julen ikke kan komme for tidligt, men må nu alligevel tage mine ord i mig, og sige at det kan den. I går blev der på DR2 sendt programmet '117 ting du absolut bør vide - om julen'. I juli måned. Det er og bliver for tidligt. Hvem sætter sig og ser et program om julen, når der er omkring 28 grader udenfor. Jeg valgte at slukke fjernsynet og gå mig en tur i det dejlige sommervejr i stedet.

Jeg glæder mig til at få gang i bloggen igen, når vi når oktober måned. Dog kan der undtagelsesvist komme nogle enkelte indlæg inden da. Vi ses til efteråret, men indtil da må i nyde det dejlige sommervejr.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen