Syltede Asier

Ingredienser:

1 kg. Asier
½ l. eddikke
½ l. vand
1 dildskærm
½ pose asiekrydderier
30 g frisk ingefær
125 g. sukker
evt. 1 stykke peberrod

Fremgangsmåde:

Skræl 1 kg. asier, del dem og skrab kernerne ud. Skær derefter asierne i strimer som er ½cm tykke og 5 cm lange. Bland en kogelage af eddiken, vandet, dildskærmen, asiekrydderierne, ingrfæren, sukkeret og peberroden og bring det i kog. Tør asierne og kog dem i ca. 5 minutter. Kom asierne i rengjorte glas.  Kog lagen op, tag den fra varmen, og tilsæt konserveringsmiddel. Hæld lagen over asierne og luk straks glassene. Opbevar dem køligt og mørkt.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Julehjælp 2015

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Luciadag 2017

Hjemmelavede syltede kirsebær