Syltede Asier

Ingredienser:

1 kg. Asier
½ l. eddikke
½ l. vand
1 dildskærm
½ pose asiekrydderier
30 g frisk ingefær
125 g. sukker
evt. 1 stykke peberrod

Fremgangsmåde:

Skræl 1 kg. asier, del dem og skrab kernerne ud. Skær derefter asierne i strimer som er ½cm tykke og 5 cm lange. Bland en kogelage af eddiken, vandet, dildskærmen, asiekrydderierne, ingrfæren, sukkeret og peberroden og bring det i kog. Tør asierne og kog dem i ca. 5 minutter. Kom asierne i rengjorte glas.  Kog lagen op, tag den fra varmen, og tilsæt konserveringsmiddel. Hæld lagen over asierne og luk straks glassene. Opbevar dem køligt og mørkt.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017