Rosenkålssalat med pancetta og tranebær

Ingredienser:

1 kg rosenkål
Ekstra jomfruolie
170 g pancetta (i små stykker)
50 g tørrede tranebær
3 spsk. skalotteløg
1 fed hvidløg (hakket)
2 spsk. balsamico
50 g kyllingbouillon
salt og peber

Fremgangsmåde:

Pil alle rosenkål fra hinanden, så du har en stor bunke af blade.Put olivenolien på en medium varm stegepande. Tilsæt pancetta og steg i 2 til 3 minutter, indtil fedtet gør pancettaen sprød. Tilføj de separerede rosenkål blade, tranebær, skalotteløg og hvidløg. Bland godt for at kombinere alle ingredienser. Tilsæt balsamico og kylling bouillon og fortsætte med at koge i 3 til 4 minutter, indtil de rosenkål bladene lige har visnet. Smag til med salt og peber. Serveres varm.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017