Rosenkålssalat med pancetta og tranebær

Ingredienser:

1 kg rosenkål
Ekstra jomfruolie
170 g pancetta (i små stykker)
50 g tørrede tranebær
3 spsk. skalotteløg
1 fed hvidløg (hakket)
2 spsk. balsamico
50 g kyllingbouillon
salt og peber

Fremgangsmåde:

Pil alle rosenkål fra hinanden, så du har en stor bunke af blade.Put olivenolien på en medium varm stegepande. Tilsæt pancetta og steg i 2 til 3 minutter, indtil fedtet gør pancettaen sprød. Tilføj de separerede rosenkål blade, tranebær, skalotteløg og hvidløg. Bland godt for at kombinere alle ingredienser. Tilsæt balsamico og kylling bouillon og fortsætte med at koge i 3 til 4 minutter, indtil de rosenkål bladene lige har visnet. Smag til med salt og peber. Serveres varm.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Nu tændes tusind julelys

Solbarn, jordbarn

Så tænder vi et lys i kvæld