Pynt dine til og fra kort med stjerneanis

Jeg er en af de mennesker som ikke har evnerne til at lave en masse kreative hjemmelavede kort, etc. Eller jeg har i hvert fald ikke tiden eller tålmodigheden til at sætte mig ned og blive rigtig god til det. Måske det komme med alderen. Men hvis du er ligesom mig og egentlig godt kunne tænke sig at være vældig kreativ eller i hvert fald at sætte et lidt personligt præg på dine ting, så kunne du jo prøve disse til og fra kort. Men altså, hvis du er mere kreativ end mig er det jo bare at komme igang og lave kortene helt fra bunden.Jeg har fundet nogle til og fra kort jeg engang købte i Søstrene Grene. Derudover skal du bruge stjerneanis (eller andet). Det er meget simpelt. Lim stjerneanis på til og fra kortet. Denne lille ting ændrer til og fra kortet virkelig meget selvom det jo ikke ligefrem er raketvidenskab. Og det rigtig fine er jo så at dine til og fra kort spreder en dejlig duft i rummet, når de hænger på pakkerne under juletræet juleaften.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen