Kokostoppe med lime

Ingredienser:

50 g smør
2 æg
85 g sukker (ca. 1 dl)
200 g kokosmel (ca. 5¾ dl)
2 spsk fintrevet limeskal eller af citron 

Chokolade

Fremgangsmåde:
Smelt smørret. Bland æg og sukker i en skål. Tilsæt kokosmel, limeskal og smør. Lad massen stå i ca. 10 min. Form på en plade med bagepapir toppe ved hjælp af 2 skeer - 15 store eller 30 små. Bag toppene midt i ovnen i 10-15 minutter ved 175 grader.

Når kokostoppene er afkølede smeltes chokoladen og bunden af kokostoppene dyppes i chokoladen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Coca-Cola lastbilen kommer til Danmark

"Luk julefreden ind"

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Maileg Julepynt 2017