Julehygge og pyntning


Dagen idag har stået på julehygge. Jeg har fået pyntet lidt op i vores køkken. Det vigtigste rum i virkeligheden, da det er der, hvor vi hygger sammen. Og da jeg jo som sagt endnu ikke har så meget julepynt må der prioriteres og i år bliver det derfor nok primært til julepyntning i køkkenet.

Jeg fik endelig lavet kalenderlys. Det holdt godt nok hårdt. Jeg har de to sidste dage været i både føtex og lidl som ligger tæt på hvor jeg bor og man kunne ikke få gran nogle steder. Hvad sker der lige for at man ikke har mere gran d. 2. december. Og heller ingen tegnestifter, så indtil videre må julestjernen stå i vindueskarmen.

Det blev et temmelig enkelt kalenderlys, da jeg havde brugt alt naturpynten som jeg havde købt til min adventsdekoration og de havde kun en masse glimmer pynt tilbage i føtex, hvilket ikke er mig. Som erstatning for gran brugte jeg blød enebær som dækkede leren. Som anden pynt brugte jeg to stjerneanis, et bundt kviste fra naturpynten og en sød fugl med nissehue (Det ikke så naturlige element i min dekoration.) På trods af at det måske ikke var helt som planlagt synes jeg den er blevet fin nok.

Jeg har desuden valgt at bruge en fin tallerken med hele julekrydderier som pynt. De er jo i virkeligheden rigtig fine og desuden spreder de en duft at jul i hele rummet.Og så har man det jo fremme, når man skal bruge det i alverdens mad og drikke.

Så på trods af den begrænsede mængde julepynt er det alligevel lykkedes at få julehyggen frem i vores lille studiebolig.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen