Julefrikadeller

Frikadeller er både en hverdagsret og også en klassiker på julebordet. Man kan dog give den et lidt mere julet præg, hvis man tilføjer de rette krydderier.

Ingredienser:

500 g. svine og kalvekød
100 g. hvedemel
2 sps. havregryn
1 dl. mælk
2 små løg
1 æg
revet muskatnød
1 tsk. allehånde
evt. ½ tsk. ingefær
1 tsk. tørret timian
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Bland det hakkede kød med mel, havregryn og løg. Tilføj ægget og mælk indtil det får den rigtige konsistens. Krydr med de forskellige krydderier. Lad farsen hvile i en time. Form farsen til mindre frikadeller og steg dem på en pande.





Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Canadisk Jul

Nu tændes tusind julelys

Solbarn, jordbarn