Julefrikadeller

Frikadeller er både en hverdagsret og også en klassiker på julebordet. Man kan dog give den et lidt mere julet præg, hvis man tilføjer de rette krydderier.

Ingredienser:

500 g. svine og kalvekød
100 g. hvedemel
2 sps. havregryn
1 dl. mælk
2 små løg
1 æg
revet muskatnød
1 tsk. allehånde
evt. ½ tsk. ingefær
1 tsk. tørret timian
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Bland det hakkede kød med mel, havregryn og løg. Tilføj ægget og mælk indtil det får den rigtige konsistens. Krydr med de forskellige krydderier. Lad farsen hvile i en time. Form farsen til mindre frikadeller og steg dem på en pande.





Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Julemarkeder 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.