Hvid gløgg med hyldeblomst

Hvis man trænger til et alternativ til den almindelige gløgg med rødvin, så er et godt alternativ en hvis gløgg. Det smager stadig af jul omend det er en noget anden smag.

Ingredienser

6 dl hyldeblomstsaft
10 stjerneanis
7 kanelstænger
3 spsk. nelliker
Skallen fra ½ økologisk appelsin
10 dl hvidvin
20-30 mandler
20-30 store, gyldne rosiner.

Fremgangsmåden

Alle ingredienserne, bortset fra hvidvin, mandler og rosiner, varmes i en gryde. Derefter skal de stå og trække i et par timer. Krydderierne sies fra og hvidvin tilføjes. Derefter varmes gløggen op uden at det kommer i kog. Tilslut tilsættet rosinerne og mandlerne (groft hakkede).

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Coca-Cola lastbilen kommer til Danmark

"Luk julefreden ind"

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Maileg Julepynt 2017