Hjemmelavet kirsebærsauce

I juli måned skrev jeg et indlæg om at lave sine egne syltede kirsebær som kunne bruges til at lave kirsebærsauce. Så hvis det er dejlig hjemmelavet kirsebærsauce som skal hældes ud over ris ala manden, så skal du læse videre her.

Ingredienser:

1 dl. saft fra kirsebærrene
1 spsk. kartoffelmel
2 glas søde syltede kirsebær (350 g)
2 spsk. sukker
Salt

Fremgangsmåde:

Rør en jævning af salt og kartoffelmel. Bring bær, saft og sukker i kog i en gryde. Fjern derefter gryden fra varmen og tilføj derefter jævningen, mens der røres. Efter dette må kirsebærsaucen ikke koge.

Kommentarer

  1. Hej!

    Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

    Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

    Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

    For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Hav en dejlig dag!

    Med venlig hilsen
    - Elin, Findeopskrifter.dk

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Julemarkeder 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.