Glædelig første søndag i advent


Så blev det første søndag i advent og såmænd også den første december. Jeg er ikke nået så langt med oppyntning og juleriet endnu, da jeg ikke har været så meget hjemme idag. Dog har jeg lige fået bikset en adventstage sammen. Ret nemt. Har brugt den færdigkøbte adventstage og har i bunden lagt det naturpynt jeg også købte. "Adventskrans" på 5 min. 

Jeg har endnu ikke lavet mit kalenderlys, da jeg ikke har fundet noget gran. Så det må blive imorgen. Imorgen står det på hygge dag og julepyntning af lejligheden. Og har lidt en fornemmelse af at det måske kunne blive til en tur i Ikea for at finde lidt ekstra julepynt at pynte op med. 

Dagen har budt på julesang i mit kirkekor, og herhjemme har jeg ligeledes lyttet til en masse julemusik. Om lidt står det på risengrød til aftensmad og efterfølgende (hjemmebragte) æbleskiver.

Glædelig første december til alle.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen