Decemberstorm og julehygge

Ja den kære storm "bodil" som de har valgt at kalde den, har påvirket min aften i den grad at min korprøve blev aflyst. Det betød dog at jeg fik tid i mit skema til at lave lidt julehygge i stedet.

På vej hjem smuttede jeg forbi lidl og købte smør til havregrynskugler og lidt ind til en lille julemiddag mine veninder og jeg laver imorgen. Den kommer bl.a. til at bestå at flæskesteg, kogte kartofler, hjemmelavet rødkål, appelsin- og granatæblesalat, champignonsauce og måske også lidt rodfrugter.

Men i aften bliver der så tid til at lave en portion havregrynskugler. Jeg bruger en opskrift som efterhånden er blevet en klassiker for mig i og med at det er tredje år i træk at jeg bruger denne opskrift. Det jeg godt kan lide ved den er at der er mere kakao i en i mange af de andre opskrifter. Opskriften på havregrynskugler kan findes her.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen