Champignonsauce

Jeg er ikke selv den store sauce spiser. Dog har jeg opdaget at jeg godt kan lide champignon sauce og det er super nemt at lave og passer til rigtig meget forskelligt mad.

Jeg har ingen mængder på ingredienserne da jeg synes det lidt er et vurderingsspørgsmål, hvor meget sauce man vil have og hvor stor en mængde champignon man ønsker i saucen.

Ingredienser:

Champignoner
Fløde
Hvidløg
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

Rengør champignonerne og snit dem i skiver. Steg champignonerne i en gryde med lidt margarine og finthakket hvidløg indtil de er møre. Tilføj derefter fløde og lad saucen simre over kraftig varme. Rør ofte i saucen og lad den få en kraftig konsistens. Brug evt. mel og vand jævning til at tykne saucen. Smag til med salt og peber inden at saucen serveres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Canadisk Jul

Nu tændes tusind julelys

Solbarn, jordbarn