Nigella Christmas - Nigella Lawson


De fleste af os har nok set nogle af juleprogrammerne med Nigella, hvor hun giver tips til julemad med minimeret stress. Ofte er der en følelse af overdådighed og af at dette er tiden på året, hvor det er acceptabelt at man frådser.

Dette videreføres i Nigellas julebog og der er da også mange opskrifter fra tvprogrammerne med i bogen. Bogen dækker alt fra julebag, julebrunch, julemiddagen, mad til større julemiddage og meget andet. Der er en mursten af en bog med en heller masse juleopskrifter og der skulle gerne være noget for en hver smag.

Julemaden i bogen tager udgangspunkt i den engelske julemad og bogen findes vist heller ikke på dansk, så hvis man køber denne bog, skal man gerne være interesseret i at få ny inspiration til julemaden. 

Bogen en fyldt med en masse fine billeder. Primært af maden, men også af borddækning, pynt og lignende. Til hvert kapitel er der en beskrivelse af hvordan Nigella gør tingene og måske små historier. Noget lignende ses også ved her opskrift. Beskrivelserne af opskrifterne er let forståelige og der er endda tips til nogle af dem til hvordan man kan forberede dem i god tid. 

Nigella prædiker en stressfri jul, men dog uden at man i den forbindelse mister det overdådige ved julemaden. Der er en masse genveje til hvordan dette opnås. Dog uden at stikke folk blår i øjnene. Julemiddagen er et stort arbejde og det ligges der ingen skjul på. Men der er dog ting man kan gøre for at gøre det nemmere for sig selv.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen