Masterchef Jul

Jeg er egentlig ikke særligt begejstret for det der masterchef koncept. Tror egentlig bare at jeg er træt af alle de konkurrencer, men ... når de så kommer med en julespecial, så bliver jeg jo nødt til lige at se hvad det går ud på.


Altså, i og med at det handler om jul, har det jo allerede vundet lidt i mit juletossede sind, men det er nok ikke lige den type juletv som siger mig mest. Der mangler ligesom det der element af hygge. Det er jo stadig bare en masse konkurrencer. 

Men det kan selvfølgelig godt bruges, hvis man sidder en lørdag og har behov for at slappe af til dårligt tv og glæder sig til jul. Ej, det er jo klart en smagssag og jeg dømme ikke andre for at synes at masterchef er godt. Det er bare mig som personligt er blevet træt af alle de konkurrencer med kendte og ukendte mennesker.

Hvis du vil læse mere om Masterchef Jul, så tryk her

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen