Krudt og krydderier

En af de ting som er uundværlige i julen er krydderier. Vi bruger dem i julemaden, når vi bager og endda til at lave julepynt. I megen mad kan man bruge de stødte krydderier, men der er dog ting som glögg og æbletoddy, hvor det giver bedst mening at bruge hele krydderier. Også er de jo også virkelig fine at se på.


Jeg er begyndt at købe krydderier ind til julebag og juledrikke. Jeg har købt stjerneanis og hele kardemomme til en 10'er pr. pose i Tiger og kanelstænger og hele nelliker til 10 kr. pr. pose i Fakta. Jeg har desuden også købt 2 vanillestænger i Rema (kan ikke huske hvad de kostede, men det var under 15 kr. for begge.

Der skal nok stadig indkøbes nogle krydderier, men dette er en god begyndelse. Nogle af krydderierne skal bruges i julebag, andre i juledrikke og så tænker jeg også at jeg skal lave nogle appelsiner med nelliker som kan ligge og pynte. Stjerneanis og kanel vil også kunne pynte i nogle dekorationer. Det er nærmest kun fantasien som sætter grænser for hvad disse fantastiske krydderier kan bruges til.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen