Julegrød m. æblemos og mandeldrys

Ingredienser:

2 dl risengryn
2 dl vand
1 liter sødmælk
½ tsk groft salt
1 stk. hel kanel
1 dl kokosmel
2 dl rosiner (Kan udelades)

150 g æblemos
2-3 spsk hakkede, ristede mandler

Fremgangsmåde:

Kog vand og ris i en tykbundet gryde i ca. 10 min. Hæld mælk, salt og kanel i, og bring grøden i kog under omrøring. Rør jævnligt, så grøden ikke brænder på. 
 
Kog grøden ved svag varme i ca. 45 min. Derefter tilsættes kokosmel og rosiner, hvorefter grøden skal trække i 5 min.
 
Grøden serveres med æblemosen og mandlerne ovenpå. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017

Tinkas Juleeventyr