Finskbrød

Ingredienser:

375 g hvedemel
85 g sukker
250 g smør
1 æg
50 g smuttede mandler
2 spsk perlesukker

1 æg til pensling

Fremgangsmåde:

Bland mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Saml dejen med æg til en fast dej. Rul dejen ud i fingertykke stænger, tryk dem flade og skær dem i stykker. Læg dem på plader med bagepapir og lad dem hvile tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Hak mandlerne groft og bland dem med sukker. Pensl Finsk brødene med æg og drys sukker og mandler ud over småkagerne. Bag kagerne nederst i ovnen til de er gyldne (ca. 12-15 min)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017

Tinkas Juleeventyr