Cranberry Sauce

Ingredienser:

200 g sukker
250 ml vand
4 bægre friske eller frosne tranebær (ca. 350g)
Derudover kan man tilføje pecannødder, rosiner, appelsinskal, korender, blåbær, kanel og muskatnød.

Fremgangsmåde: 

Vask og klargør tranebær. Tilføj vand og sukker i en saucepande. Lad det koge og rør indtil sukkeret er opløst. Tilføj tranebærene og lad det koge. Begynd derefter at sænke temperaturen og kog i 10 minutter indtil tranebærene sprækker.
På dette tidspunkt kan man tilføje de valgfrie ingredienser. Typiske tilføjes omkring et halvt bæger.
Fjern fra varmen og lad det køle af. Når det er helt kølet af, så sæt det i fryserne. Tranebærsaucen vil efterhånden som den nedkøles bliver tykkere.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017

Tinkas Juleeventyr