Christmas with GordonJeg har i nogle år set nogle af Gordon Ramsays programmer. Jeg skal indrømme at jeg på ingen måde er fan af Hell's Kitchen. Men Gordon har også lavet nogle programmer, hvor han laver mad hjemme hos sig selv. Både en cook along serie og en hvor man ser ham lave hverdagsmad til hans familie. I disse programmer ser man en helt anden Gordon Ramsay og man kan blive inspireret af den mad der laves.

Gordon Ramsay har ikke blot lavet denne bog om julemad, men der findes også en lille miniserie, hvor han laver julemad. 

Bogen er rigtig fin, med gode billeder og beskrivelser. Der er en masse opskrifter på julemad - og med det mener jeg at det ikke blot er kager og konfekt, men reel mad. Ulempen er at det er en engelsk julebog, så hvis man ikke er så stærk til at læse engelsk, kan dette være en udfordring. 

Bogen er inddelt i 5 kapitler. Festmad, julemenuer, morgenmad & brunch, frokoster & middage og søde sager. Fokus er åbenlyst nok på den traditionelle engelske julemiddag, men vil mene at mange af opskrifterne godt kan inkorporeres i vores julemiddage. Nogle af opskrifterne ville også passe perfekt ind til middage på en adventssøndag, hvor man gerne vil have et strejf af jul uden at det er alt for julet.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen