Brussel Sprouts

Rosenkål er en af de grøntsager som vi her i Danmark vist ikke er helt vilde med, mens den i England en del af den traditionelle julemiddag. Jeg har egentlig i bund og grund den holdning af der ikke er en eneste grøntsag som ikke er god for noget. Man skal bare lige finde den rigtige måde at tilberede den på. Gordon Ramsays bud er brussel sprouts with pancetta.

Ingredienser:

1 kg. rosenkål
100 g. tyndt skåret pancetta (i strimler af 2 cm.)
4 spsk. varm gåsefedt (eller lignende)
En håndfuld iturevet salvie

Fremgangsmåde:

Blancher rosenkålen i kogende saltet vand i 3 minutter, dræn for vand og og put dem over i iskoldt vand for hurtigt at nedkøle dem. Dræn dem for vand endnu engang og sæt dem til side.
Sauter pancettaen på en pande og tilføj derefter rosenkålen. Steg dem i 2-3 minutter, mens der røres rundt. Server med salvien.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Julemarkeder 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.