Jødekager

Ingredienser:
 
250 g hvedemel
125 g sukker 
½ tsk hjortetaksalt
200 g koldt smør
½ tsk stødt kanel
1 spsk sukker
1 sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker og hjortetaksalt i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Ælt dejen let sammen. Del den i 2 portioner og form dem til korte ruller (ca. 6 cm i diameter). Læg dejen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time.

Bland kanel og sukker sammen. Skær rullerne ud i tynde kager. Pensl dem med æg og drys en lille smule kanelsukker på midten af hver kage. Læg kagerne på plader med bagepapir og bag dem øverst i ovnen i 5-6 min. ved 200 grader.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Coca-Cola lastbilen kommer til Danmark

"Luk julefreden ind"

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Maileg Julepynt 2017