Det store gemmehæfte Julen 2013

I dag har jeg købt 'Det store gemmehæfte Julen' som er udkommet for nyligt. Jeg købte det også sidste år, og ærgrer mig meget over at jeg har fået smidt det ud. Men det er der nu ikke så meget at gøre ved. Og da det er en tid, hvor der udkommer en masse julespecials af diverse blade er det nu ikke noget jeg hænger mig ved. Jeg ved blot at dette års blade skal gemmes til senere brug.Jeg bruger primært disse juleblade til at få inspiration til min egen jul og ja, også til at tyvstarte lidt på julen. Det er virkelig hyggeligt at sidde med sådan et blad på en efterårsdag, hvor det ikke er vejr til at være udenfor, og glæde sig over at julen er på vej.

'Det store gemmehæfte Julen' indeholder artikler om mad, julepynt, bøger og alt hvad hjertet ellers kunne begære. Det er trods alt kun et blad, men jeg synes det indeholder en masse gode ting, selvom det selvfølgelig begrænset af omfanget.


Den 7. oktober udkommer Isabellas store julenummer.
Den 17. oktober udkommer næste nummer af Mad og bolig som så småt tager hul på julen


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød