Amaryllis

I går holdt jeg indflytterfest og min gæster havde en amaryllis med. Jeg er ikke sådan rigtig inde i blomster og har faktisk en tendens til at glemme at vande dem, så jeg gik på nettet for at finde lidt information om hvordan sådan nogle skulle "passes". Og så finder jeg ud af at det er en blomst som bliver brugt rigtig meget i julen ligesom julerosen og julestjernen. Man lærer noget nyt hver dag.

Men jeg fik også set en masse billeder af blomsten og det er da en noget imponerende og smuk blomst. Så nu glæder jeg mig til at se min amaryllis blomstre. Tror dog at den er lidt for langt til at den blomstre til jul, men nu må vi se,

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen