Inspiration til julepynt


Jeg er endnu engang begyndt at tænke på jul alt for tidligt. Nok påvirket af at jeg ligger i sengen med feber og min hjerne har behov for at beskæftige sig med noget som ikke kræver for meget. Jeg kiggede de to udgaver af den store julebog som jeg ejer igennem og prøvede at finde inspiration til den type julepynt jeg ønsker skal fylde mit hjem den kommende jul og fremover.
Siden jeg så et af juletræerne i Den Gamle By som var pyntet med flag, julehjerter, trommer og andet legetøj, har jeg været vild med den stil. Jeg synes det er utroligt hyggeligt og kunne virkelig godt forestille mig engang at have en stue med et juletræ pyntet som det på juletræet nedenunder. Der er ikke ligefrem plads til en stort juletræ i mit lille værelse, men måske kan jeg finde et lille et. Om ikke andet så skal der i hvert fald pyntes op, og laves juledekorationer.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød