I sne står urt og busk i skjul

Idag er det den 10. December og sneen ligger og pynter uden for. Stormen er aftaget, så nu kan man faktisk nyde sneen. Jeg vil tror at der er mange børn som bygger snemænd og kælker idag. Hvis jeg nu havde en dejlig varm flyverdragt, så tror jeg også jeg ville opholde mig ude i sneen. Ja da i hvert fald, hvis jeg kunne lokke nogen med derud. I stedet sidder jeg inde i varmen og kigge ud på den smukke sne.
Jeg ved at folk har forskellige holdninger til sne. Men for mig er sneen med til at skabe julestemning, men det er også det som får det til at virke mindre trist og gråt. Jeg vil give folk fuldkommen ret i at det er noget besværligt, men det er jo ikke rigtig noget vi kan gøre noget ved, så jeg synes man skal se på de positive ting ved sneen. Børn elsker den, det virker meget lysere udenfor og hvem kan benægte at nyfalden sne ser utroligt smukt ud. Forhåbentlig ikke ret mange.

Kalenderlys og adventskrans lavet af min kære moder. Jeg synes hun er god til det og de er aldrig ens. Jeg synes altid at mine enten bliver for overpyntede eller også er der for lidt pynt på. Men forhåbentlig bliver det bedre nu flere man laver.

Men jeg nyder også at sidde indenfor med tændte lys og kigge ud på fuglene og sneen og jeg kan mærke en vis ro falde over mig. Og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor vidunderligt det er at leve i et land, hvor årstiderne variere så meget. Jeg siger ikke at man skal være enig med mig, men det er en af de ting som gør at jeg ikke kunne finde på at flytte herfra.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

"Luk julefreden ind"