Det kimer nu til julefest

Så blev det juleaftensdag. Jeg vil ikke sige endelig for jeg synes virkelig at december måned er fløjet afsted. Det er nok fordi jeg har haft travlt med eksamensforberedelse, undervisning og julekoncerter, men føler ikke at jeg rigtig har nået at julehygge det jeg gerne ville. Men i hvert fald er det blevet juleaftensdag og jeg glæder mig som et lille barn (næsten).Morgenen startede med forberedelse af maden. Jeg har lavet et fad med bagte rodfrugter og en appelsinsalat med granatæbler. Min mor har lavet risalamanden færdig, lavet agurkesalat og er ligenu i gang med at forberede anden og flæskestegen. Jeg kan egentlig rigtig godt lide at lave julemad, men når vi når det punkt, hvor min mor går i gang med at lave and, så er der ikke så meget jeg kan lave og det er der jeg begynder at føle mig som et lille barn. Det er ca. 3 timer til vi skal i kirke og jeg aner ikke hvad jeg skal give mig til og jeg har en følelse af ikke at kunne vente til det bliver aften.
 
Udenfor ligger den smule sne som er tilbage efter snestormen. Det er egentlig ikke fordi der ikke kom et ordentlig lag sne i går, men allerede i aftes, da jeg gik i seng kunne man høre regnen på taget. Men lidt har også ret. Det havde næsten også været for meget for langt at der ville være landsdækkende hvid jul allerede igen.
 
Vi har ingen juletræ hjemme hos min mor, da vi holder juleaften hos min storesøster, men i virkeligheden er det mest fordi vi har en stor berner sennen hvalp som højest sandsynligt ikke vil kunne holde sig fra det 1. juledag, når hundene er alene hjemme, når vi er til julefrokost.
 
Men hvorom alt er, så håber jeg at alle derude får en rigtig god juleaften med god mad, gode gaver, julesang og hvad der ellers hører sig til.
 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

"Luk julefreden ind"