Appelsinsalat med granatæbler (4 pers.)

Ingredienser:
2 hjertesalathoveder
2-3 appelsiner
1 granatæble
½-1 salatløg
50 g ristede pinjekerner
Frisk mynte
Appelsinsaft
Granatæblesaft
Jomfruolivenolie
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
Hjertesalaten rives i mindre stykker og lægges på et fad. Appelsinen skrælles og skæres i skiver og lægges oven på salaten. Kerner og saft presses ud af granatæblet, de hvide hinder fjernes, kerner drysses ud over salaten og saften gemmes til dressingen. Skær løgen i tynde skiver og fordel løg og mynte over salaten. Rist pinjekerner på panden. Piske appelsinsaft, granatæblesaft, jomfruolivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Fordel dressing og pinjekernerne lige inden retten serveres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017