Appelsinsalat med granatæbler (4 pers.)

Ingredienser:
2 hjertesalathoveder
2-3 appelsiner
1 granatæble
½-1 salatløg
50 g ristede pinjekerner
Frisk mynte
Appelsinsaft
Granatæblesaft
Jomfruolivenolie
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
Hjertesalaten rives i mindre stykker og lægges på et fad. Appelsinen skrælles og skæres i skiver og lægges oven på salaten. Kerner og saft presses ud af granatæblet, de hvide hinder fjernes, kerner drysses ud over salaten og saften gemmes til dressingen. Skær løgen i tynde skiver og fordel løg og mynte over salaten. Rist pinjekerner på panden. Piske appelsinsaft, granatæblesaft, jomfruolivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Fordel dressing og pinjekernerne lige inden retten serveres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Julehjælp 2015

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Luciadag 2017

Hjemmelavede syltede kirsebær