Advent og snestorm


Så kom der rigtig meget sne og så på denne advents søndag. Jeg skulle egentlig have været i kirke og synge, men det kunne jeg godt opgive. Det blev i stedet for til en lille gåtur i sneen og tid til at kigge lidt på julegaveshoppingen som i år primært kommer til at foregå over nettet. Jeg har ikke tiden til julegaveshopping og slet ikke lysten til at rende rundt fra butik til butik for at finde gaverne, så derfor vælger jeg at gøre det sådan.

Det er virkelig hyggeligt at kigge ud på det hvide landskab. Jeg elsker det. Det er virkelig upraktisk, men jeg kan ikke lade være. Det ville være en perfekt dage til at bage småkager, men desværre var vi ikke så forudsigelige, så vi har ikke indgredienserne til at bage. Men mon ikke vi når det inden jul. I hvert fald er det virkelig hyggeligt med en dag, hvor man ikke rigtig kan andet end at være inde og kigge ud på det smukke vejr.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød