Stuvet glaskål

 Ingredienser:
 
2 glaskål
1½ dl vand
6 dl sødmælk
25 g blødt smør
2½ spsk. hvedemel
1 spsk hakket frisk persille
1 tsk. groft salt
friskkværnet peber

Kviste af persille til pynt

Fremgangsmåde:

Skær kålen i mindre stykker og kom den i kogende vand i en gryde. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog.

Rør smør og mel sammen til en smørbolle med fx en gaffel. Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017

Tinkas Juleeventyr