Så starter vi med julesangene

Jeg synger i klassisk kor og for at være klar med et juleprogram, så må man igang med at øve julesange i ordentlig tid. Igår begyndte vi så at synge julesange. Jeg var egentlig ikke videre opsat på at skulle afsted, men jeg gik derfra i overordentligt godt humør og jeg var ikke den eneste. Julesange gør bare folk glade og det er som om man aldrig bliver træt af at synge dem selvom man har sunget dem tusinde gange.
Jeg tror faktisk at vi har et juleprogram i år som de fleste vil synes om, da der er en del klassikere. Men i tilfælde af at andre har lyst til at komme lidt i julestemning allerede, så vil jeg da lige sætte nogle videoer ind med nogle af de ting vi skal synge. Det er ikke nødvendigvis de samme arrangementer, men man kommer alligevel i julestemning uanset, hvilket det er.

Idag er der forresten kun 2 måneder til juleaften!!


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen