Flere Juleglimt

Der begynder langsomt at være flere og flere tegn på at vi nærmer os den søde juletid. Butikkerne er begyndt at finde julepynt, julekalendere, juleslik, etc. frem, de forskellige blade er begyndt at lave deres julenumre, og på tv begynder der at kommer reklamer for julekalendere.

Jeg har i denne uge købt to blade, hvori der er skrevet om julen. Det ene er 'hendes verden's Julehæfte og det andet er 'mad og bolig' som så småt er begyndt at skrive om julen.


Jeg var så dum nok til at vove mig ind i Søstrene Grene igår, da jeg ventede på at kunne komme videre med en bus. Under normale omstændigheder kan det være meget fristende for mig at gå ind i Søstrene Grene, men når der så også er julepynt derinde, så bliver jeg virkelig nemt fristet. (Så er det godt at det ikke er det dyreste sted at blive fristet) Jeg må indrømme at jeg lod mig friste og købte dermed den første juleting i 2012. I Søstrene Grene kan man købe de sødeste kagedåser og jeg kunne simpelthen ikke stå for dem. Men efter mange overvejelser lykkedes det mig at nøjes med at købe denne.

Kagedåse fra Søstrene Grene til 30 kr.


Udover disse juleglimt, så dumpede der også lige et nyhedsbrev ind fra Nordhjem om at deres juleshop nu er åben. Det er ikke helt Søstrene Grene priser, men de har nu en masse fine ting og engang imellem synes jeg at det er okay at købe noget lidt dyrere, hvis man virkelig gerne vil have det. Også selvom man er en fattig studerende. Men i hvert fald kan du se juleshoppen på deres hjemmeside.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød