Den tidlige jul - åh ja!!

Så er vi igen nået til den tid, hvor folk begynder at brokke sig over at julen, da også starter tidligere og tidligere. Det er tiden, hvor der begynder at komme juleting frem i butikkerne. I virkeligheden er det vel her i efterårsferien at det kommer frem, hvert eneste år, men om det så først var 14 dage senere, så var der vel nogle som ville brokke sig alligevel.

Men ikke mig. Igår så jeg at de så småt var ved at finde juleting frem i føtex og idag så jeg inde på søstrene grenes hjemmeside at de også er begyndt at sælge julevarer. Og det er jo ikke sådan at butikkerne selv har pyntet op til jul endnu. (Selvom jeg nu nok ikke ville være den der brokkede mig over det). De er jo blot begyndt at sælge juleting.

Men jeg render i hvert fald allerede rundt og glæder mig til at jule. Jeg kan næsten ikke vente til der kommer pynt frem og til at skulle julehygge og lave julebag. Jeg så også kort varigt at de i aften i guide på tv østjylland viser noget fra Torslow julemarked som starter imorgen. Julen nærmer sig med hastige skridt og jeg glæder mig!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød