De første juleglimt


Nu er vi i oktober og jeg vil så småt begynde at komme med nye indlæg. Simpelthen fordi jeg ikke kan lade være. Jeg ved nogle vil synes at det er for tidligt, men når man begynder at kunne se de første juleglimt rundt omkring, så vælger jeg også at give efter for fristelsen og tage forskud på julen.


'Det store gemmehæfte Julen'

Det er nu tiden, hvor julehæfterne begynder at komme frem. 'Det store gemmehæfte Julen' er det første jeg har set i år, men det betyder dog ikke at der ikke allerede har været andre. Men som den store juletosse jeg er, så kunne jeg ikke lade være med at købe det. Det minder mig om at nu er julen på vej og giver mig mulighed for at tage lidt foreskud på julen.

Det varer heller ikke længe før vi begynder at øve julerepetoire i mit kor, hvilket jeg glæder mig usigeligt til. Hvis det er noget jeg elsker ved julen, så er det at synge julemusik. Og så kan jeg ikke andet end at komme i julestemning, når jeg synger/hører julemusik.Julen er en herlig tid og jeg kan ikke få nok af den.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen