Sikken voldsom trængsel og alarm

I år blev det heldigvis ikke tilfældet. De seneste år har jeg været meget sent ude med julegaveindkøb, men i år er julegaveræset slut allerede idag. I år har jeg også valgt at gøre købene på nettet eller i min hjemby som er en mindre by.

Jeg har erfaret at det at lave indkøb i en større by som Århus bare er med til at gøre julegaveindkøbene endnu sværere. Man render fra den ene butik til den anden, da man er bange for at man havde kunnet få gaven billigere et andet sted. Når man køber julegaver et sted, hvor mulighederne er mindre, så finder man relativt hurtigt en gave og tænker ikker over om det kunne fås billigere et andet sted. Det her er i hvert fald en erfaring jeg vil tage med mig i de kommende år.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

"Luk julefreden ind"