På gensyn

Så er denne jul ved at være overstået og faktisk også dette år. Snart står der 2012 i kalenderen. Det har været en god jul. Jeg kunne have ønsket at jeg ikke havde været så travlt optaget af opgaveskrivning, så jeg havde haft bedre tid til alle de fantastiske ting som hører julen til, men eksamener i julen kommer jeg nok heller ikke uden om de næste 2 år. Men julen er jo fantastisk uanset hvad og jeg glæder mig allerede til næste jul. I hvert fald, hvis vi går endnu en dårlig sommmer i møde. ;)

Vi havde en fantastisk juleaften. Jeg endte med at spille klaver mens der blev danset om juletræet, da jeg absolut ingen stemme havde. Det er ellers noget af det som jeg normalt ser meget frem til, men tilgengæld fik jeg øvet mig i at spille klaver foran andre mennesker, så intet er så dårligt at det ikke er godt for noget.

Næste år håber jeg på at kunne afprøve lidt flere ting i julen. Det var en success med noget andet tilbehør juleaften og min hjemmebagt rugbrød var også ganske udemærket selvom jeg regner med at jeg næste gang vil prøve en anden opskrift. Men der er nok ingen tvivl om at de store ændringer nok først sker den dag, jeg selv har et rigtigt hjem at fejre jul i. Men derfor kan man jo godt afprøve nogle små ting og finde ud af hvad man synes om dem.

Nå, men nu er det jo bare at vente på at der igen bliver noget julerelateret at berette om. Måske kommer der noget til efteråret om de tidlige forberedelser til julen og hvem ved hvornår de først juleting begynder at dugge op i butikkerne. Al for tidligt for de flestes smag i hvert fald. ;) Men ellers håber jeg at jeg i 2012 også for tid til at besøge nogle julemarkeder, så der er da forhåbentligt nogle ting at se frem til.

Nu er det jo første år, hvor denne blog har eksisteret og der vil jo derfor altid være ting man kan forbedre. Jeg regner med at lave flere indlæg næste år og ikke mindst vil jeg sørge for at have flere billeder med.

Men altså, med de ord vil jeg sige tak for denne jul og glæde mig til at komme med flere indlæg næste år.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen