Det' sørme, det' sandt december

Så blev det endelig den første december. Jeg har virkelig gået og ventet på det. Nu begynder der at komme julekalender, så nu føles det som rigtig jul. Jeg ved godt at man i en alder af 22 år nok er lidt for gammel til at se julekalender, men jeg synes nu at det er meget hyggeligt. Det er ikke sådan at jeg bare skal sidde foran skærmen ligesom dengang jeg var lille, men synes virkelig at det er en virkelig fin tradition at holde fast i.

Jeg er meget spændt på at se TV2's nye julekalender Ludvig og Julemanden og se hvor god den er. Det er ved at være noget tid siden at der har været sådan en rigtig god julekalender. Nogle af favoritterne fra da jeg var lille var klart Pyrus og Nissebanden. Og Nissebanden har man jo så endnu engang mulighed for at gense i år.

Men hvorom alting er, er det nu ved at være jul og forhåbentlig står programmet på julehygge hele weekenden.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød