Der er ingenting i verden, så stille som sne.

Idag faldt årets første sne. Det var ikke meget der kommer og den smule der lå forsvandt i løbet af nogle timer, men det var alligevel nok til at jeg sad inde i klasseværelset og havde svært ved ikke at kigge ud engang imellem, og jeg kunne se at andre havde det ligesådan.

Men der er nu meget delte meninger om sneen. Jeg ville være helt vild med en god omgang sne. Ja det er besværlig, men hvor er det også bare hyggeligt her i juletiden. Jeg tror også at jeg er blevet forvænt efter de seneste to år med hvid jul og kunne mærke at jeg lidt manglede noget sneen for at jeg sådan rigtig kom i julestemning. Men idag da sneen faldt stille fra himlen (sådan så det ud indefra, men udefra blæste det forfærdelig), kom jeg virkelig i julstemning. Ja indrømmet, jeg var det allerede, men sneen var bare med til lige at gøre det en tand bedre. Men håber nu stadig på hvid jul, om det så bare er en lokal hvis jul, selvom det nok ikke er det mest sandsynlige.

Her

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød