Nu tændes tusind julelys på jorden mørk og rund

Nu tændes tusind julelys
På Jorden mørk og rund
Og tusind stjerner stråler ned
Fra himlens dybblå bund

Denne sang passer ufatteligt godt på denne tid. For 2-3 uger siden begyndte folk at sætte deres lyskæder op i haverne og det var, og er, virkelig et lys i den mørke tid. For mig varslede det at nu var det snart jul, men det var også bare noget som i sig selv var med til at gøre en i godt humør.

Jeg synes at udendørsbelysningen er noget af den bedste julepynt. Jeg elsker at gå en tur og se på det. Dog må jeg indrømme at jeg ikke er meget til alle de der farvede pærere. Jeg synes at det er sjovt nok at se de huse, hvor folk er gået helt amok, men jeg foretrækker nok mere de enkle. For mig er det enkle smukt og hyggeligt. Det er lyset i mørket. Mens det andet mere er underholdene end smukt.  Der vil måske være nogle der er uenige i dette, hvilket selvfølgelig også er helt iorden, men dette er min mening.

Men hvorom alt er, så er det virkelig noget som jeg sætter pris på og det er også det jeg savner mest når det er pillet ned igen. I min familie får det da også lov til at hænge lidt længere end resten af julepynten. Hvilket vist ikke er så unormalt. Og det er jo altid dejligt med noget lys i den mørke triste januar :) Men jeg vil ikke tænke på januar nu. Om tre dage er det den 1. december og så begynder julen for alvor.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød