Nu er der ikke længe igen

Julen nærmer sig med hastige skridt og om under to uger er det første søndag i advent. Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med at julehygge. Jeg har længe gået og været i julestemning, hvilket kommer sig at flere ting.

For det første har der været pyntet op i butikkerne længe. Mange brokker sig over det og synes at man så er blevet træt af julen, når den begynder, men for mit vedkommende er det mere et spørgsmål om at det er træls at gå og være i julestemning, når det ikke er "lovligt" at jule endnu. Men nu er vi ved at være så tæt på december at det virkelig bare er fedt. Og der er efterhånden kommet en del mere pynt i gaderne.

For det andet er jeg korsanger. Faktisk synger jeg i flere kor. Når man synger i kor begynder man jo tidligt med at synge julesange, så man er klar til at synge julekoncerter. Det betyder ar jeg allerede har været igang med at synge Carol of the bells, dejlig er jorden, Barn Jesus i en krybbe lå og mange flere. Kan man andet end komme i julestemning, når man synger julesange.

Nå, men i al fald er jeg klar til julen nu. Og jeg glæder mig sådan til at komme igang med julebagningen og alt den anden julehyggen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød